Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vaskapu Csúcsfutás

útvonal:

3,5 km rajt: Márta panzió cél: Vaskapui turistaház (260 m szintemelkedés)
2 km rajt: volt Gyopár kemping cél: Vaskapui turistaház (160 m szintemelkedés)

0 Tovább

I. Balatoni Kilátók

Távok és útvonal:

24,5 km Balatonalmádiból, Alsóörsön, és Csopakon át a hegyifutó versenyünk útvonala Balatonfüredre, szinte végig a Balatoni Kék turista út nyomvonalát követve. A versenyzőknek több meredek emelkedőt kell legyőzniük, és számos kilátót érintenek útközben. Végig kék műanyag szalagozással is jelezzük a követendő útvonalat. Mintegy 870 méter szintkülönbség vár ezen a távon induló versenyzőkre, az útvonal mintegy kétharmada erdei utakon, ösvényeken halad.

0 Tovább

Tél-űző Domb futás

Február első szombatján Kecskeméten próbát tettünk a rossz idő elűzéséből. Egész jól sikerült. Míg pénteken zimankós, metsző szél fújt a városban, addig szombat délelőtt megenyhült az idő (bár a hőmérőnk csak 2 C-fokot mutatott!), a felhők eltűntek, s napsütésben lehetett teljesíteni a kitűzött távokat. (az más kérdés, hogy a medve meglátta az árnyékát s gyorsan visszaosont a barlangjába...)

0 Tovább

II. Táltosfutás

II. TÁLTOS FUTÁS POGÁNY

Időpont: 2015. április 11. (szombat) Helyszín: Pogány GPS koordináták: 45.984381, 18.263366 Rendező: Pécsi Testkultúra Közhasznú Egyesület Elérhetőség: pecsitestkultura.hu Főszervező: Lipcsik Zoltán elnök A verseny résztvevői: mindazok, akik a versenykiírás tartalmát és feltételeit elfogadják Táv: kb. 7 km Kategóriák: egyéni, 4 fős csapatok (min. 1 nő versenyző), Rajt: 11 óra

Táltosfutás Pogány akadály terepfutó verseny

0 Tovább

futónaptár

blogavatar

futónaptár teli futóversenyekkel

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek